ridiche-neagra

Ridichi negre

Ridichea neagra constituie o varietate a celei rosii binecunoscute, facand parte din familia crucifere alaturi de ridichevarza de Brussels, spanac, kale si varza si este utilizata ca remediu in tratarea bolilor de mai multe secole.Gratie proprietatilor sale antimicrobiene si antibacteriene, dar si nutrientilor si antioxidantilor puternici pe care ii contine (vitamine din complexul B, potasiu, fosfor, calciu, magneziu, cupru, seleniu, zinc, mangan), ridichea neagra este un remediu excelent in numeroase afectiuni.

Are o forma rotunda sau alungita si, cu toate ca nu este extrem de hranitoare, are in compozitie o multitudine de vitamine si minerale. In acest sens, trebuie in primul rand mentionat continutul sau ridicat de vitamina C (ajuta la combaterea infectiilor si a radicalilor liberi); se mai gasesc in ridichea neagra si majoritatea vitaminelor din complexul B si sulf, dar si potasiu (232 mg), calciu, magneziu si fosfor, cupru, mangan si seleniu.

PRECOMANDA

Formular precomanda

Comenzile transmise pe e-mail la office@fru-leg.ro sau telefonic: 0766.466.466, 0212.703.368 si 0766.555.664 vor fi livrate in locatia dumneavoastra in maximum 24 ore, respectand intelegerile contractuale.

Transportul este gratuit, se efectueaza in cele mai bune conditii cu autoutilitare cu temperatura controlata, din parcul auto propiu.