andive

Andive

Andiva are pana la 95% apa in compozitie si este recomandata in alimentatia copiilor si a varstnicilor, sub forma de suc, deoarece imbunatateste capacitatea vizuala si este o buna sursa de fibre alimentare. Are un continut bogat in saruri minerale (fier, potasiu, calciu) precum si vitamine (A, C si cele din complexul B). Pe langa acestea, andiva contine si vitamina E, magneziu si fosfor.Unul dintre rolurile principale ale andivei este acela de a fi un bun vitaminizant si remineralizant in alimentatia copiilor, a convalescentilor, a gravidelor sau a persoanelor in varsta. Proprietatile terapeutice ale andivelor se datoreaza indeosebi gustului lor amarui, tonic, prin care sunt stimulate pofta de mancare si secretiile gastrice.

PRECOMANDA

Formular precomanda

Comenzile transmise pe e-mail la office@fru-leg.ro sau telefonic: 0766.466.466, 0212.703.368 si 0766.555.664 vor fi livrate in locatia dumneavoastra in maximum 24 ore, respectand intelegerile contractuale.

Transportul este gratuit, se efectueaza in cele mai bune conditii cu autoutilitare cu temperatura controlata, din parcul auto propiu.