telina

Telina

Telina este o planta leguminoasa, cu proprietati sanogene, fiind considerata un super - ingredient in gastronomie, mai ales in bucataria mediteraneeana. Telina are in compozitie 90% apa, un continut bogat in fibre, vitamine din grupul A, B,C , dar si minerale precum calciu, fier, potasiu, magneziu.Telina poate fi consumata sub forma de sucuri, singura sau in combinatie cu alte legume, deoarece stimuleaza sistemul imunitar si, prin continutul in fier si magneziu, participa la combaterea starilor de oboseala fizica, surmenaj si anemii.Frunzele de telina contin vitamina C si sunt benefice in uzul extern , deoarece pot stimula cicatrizarea plagilor, degeraturilor, iar uleiul de telina are proprietati antihipertensive, prin continutul in ftalide.

PRECOMANDA

Formular precomanda

Comenzile transmise pe e-mail la office@fru-leg.ro sau telefonic: 0766.466.466, 0212.703.368 si 0766.555.664 vor fi livrate in locatia dumneavoastra in maximum 24 ore, respectand intelegerile contractuale.

Transportul este gratuit, se efectueaza in cele mai bune conditii cu autoutilitare cu temperatura controlata, din parcul auto propiu.