castraveti cornison

Castraveti cornison

Castravetii sunt a patra cea mai cultivata leguma din lume si sunt cunoscuti ca fiind unul dintre cele mai bune alimente pentru sanatatea generala a corpului dumneavoastra, deseori denumiti superfood.Acestia au o multime de beneficii asupra sanatatii. Sunt o sursa buna de vitamine B, rehidrateaza corpul si refac necesarul de vitamine zilnice. Castravetii sunt 95% apa, mentinand corpul hidratat in timp ce ajuta organismul sa elimine toxinele.Castravetii sunt cunoscuti pentru a contine lariciresinol, pinoresinol si secoizolariciresinol. Acesti trei lignani au o istorie puternica de cercetare in legatura cu riscul redus al mai multor tipuri de cancer, inclusiv cancerul de san, cancerul ovarian, cancerul uterin si cancerul de prostata.

PRECOMANDA

Formular precomanda

Comenzile transmise pe e-mail la office@fru-leg.ro sau telefonic: 0766.466.466, 0212.703.368 si 0766.555.664 vor fi livrate in locatia dumneavoastra in maximum 24 ore, respectand intelegerile contractuale.

Transportul este gratuit, se efectueaza in cele mai bune conditii cu autoutilitare cu temperatura controlata, din parcul auto propiu.