ridichi albe

Ridichi albe

Una dintre cele mai consumate legume, alaturi de trufandalele primelor saptamani de primavara, este ridichea alba. Pentru mult timp,ridichea alba a fost recunoscuta pentru proprietatile sale de detoxifiere,mai ales in ceea ce priveste nivelul stomacului si a ficatului. In acelasi timp,este foarte utila in eliminarea toxinelor din fluxul sanguin.De asemenea, aceasta contine in abundenta vitamina C, flavonoide si acid folic,ceea ce o face benefica in tratarea afectiunilor severe,cum sunt cancerul si tulburarile cardiovasculare. Un consum regulat de ridiche alba poate ajuta la prevenirea dezvoltarii acestor afectiuni. Datorita continutului ridicat in vitamina C,stimuleaza sistemul imunitar al organismului.

PRECOMANDA

Formular precomanda

Comenzile transmise pe e-mail la office@fru-leg.ro sau telefonic: 0766.466.466, 0212.703.368 si 0766.555.664 vor fi livrate in locatia dumneavoastra in maximum 24 ore, respectand intelegerile contractuale.

Transportul este gratuit, se efectueaza in cele mai bune conditii cu autoutilitare cu temperatura controlata, din parcul auto propiu.