rucola

Rucola

Rucola este o planta ierboasa, asemanatoare papadiei, iar gustul sau usor intepator si piperat face din ea un ingredient interesant de adaugat in diferite salate, dar si cu efecte benefice asupra sanatatii noastre. Rucola contine 90 % apa si vitamine (A, C si K) necesare bunei functionarii a organismului, insa asigura si o cantitate mare de microelemente esentiale (contine de 8 ori mai mult calciu decat salata iceberg, fier, magneziu si potasiu).

In plus, rucola reprezinta o sursa foarte buna de beta caroten care contribuie la sanatatea vederii, sub forma unor carotenoide numite luteina si zeaxantina.Jumatate de cana cu frunze de rucola contine 10 micrograme de vitamina K, iar consumand 3 cani pe zi iti poti asiguri 100% din necesarul zilnic al organismului de vitamina K.

PRECOMANDA

Formular precomanda

Comenzile transmise pe e-mail la office@fru-leg.ro sau telefonic: 0766.466.466, 0212.703.368 si 0766.555.664 vor fi livrate in locatia dumneavoastra in maximum 24 ore, respectand intelegerile contractuale.

Transportul este gratuit, se efectueaza in cele mai bune conditii cu autoutilitare cu temperatura controlata, din parcul auto propiu.