salata lollo rosa

Salata lollo rosa

Lollo rossa este o salata creata, rosiatica, bogata in betacaroten, cu un usor gust amarui si merge excelent in salatele mai condimentate.Lollo Rossa uneori numit salata „coral“, si intr-adevar, frunzele sale bizar accidentat si neobisnuit colorate seamana cu recifuri de corali (kalorizator). salata Culoare --maro brun pe margini, in mijlocul verde si aproape alb la baza soclului, in care frunzele colectate. Lollo Rossa face parte din asa-numitele salate „moi“, da cantitatea de feluri de mancare, ca regula - salate. Salata Gust - suficient saturate, cu gust de nuca, cu o usoara amaraciune.In plus, substantele continute in salata, cresterea hemoglobinei, mai usor pentru diabet zaharat si chiar elimina insomnie.

PRECOMANDA

Formular precomanda

Comenzile transmise pe e-mail la office@fru-leg.ro sau telefonic: 0766.466.466, 0212.703.368 si 0766.555.664 vor fi livrate in locatia dumneavoastra in maximum 24 ore, respectand intelegerile contractuale.

Transportul este gratuit, se efectueaza in cele mai bune conditii cu autoutilitare cu temperatura controlata, din parcul auto propiu.