cartofi rosii

Cartofi rosii

Cartofii rosii sunt mult mai sanatosi de cat orice soi de cartof,acestia continand o cantitate foarte mare de antioxidanti,antioxidanti numiti antocyanini care sunt responasabili si de culoarea rosie .Cartofii rosii sunt deasemenea foarte bogati in vitamine,fitochimicale sanatoase si au calorii putine.Specialistii in domeniu spun despre cartofii rosii ca au capacitatea de a preveni nenumarate boli una dintre cele mai importante fiind cancerul. De asemenea, acestia sunt ideali in curele de slabire,intrucat nu ingrasa deloc, iar antioxidantii ajuta la arderea grasimilor. Sunt foarte benefici si pentru inima ajutand la reglarea tensiunii arteriale. Studiile efectuate pe cartofii rosii au scos la iveala faptul uimitor ca antioxidantii acestor legume duc in timp la scaderea tensiunii arteriale ,fara efecte secundare.Se stie despre antioxidanti ca sunt substante esentiale pentru sistemul imunitar, acestea avand rolul de aproteja corpulde moleculele care deterioreaza celulele.

PRECOMANDA

Formular precomanda

Comenzile transmise pe e-mail la office@fru-leg.ro sau telefonic: 0766.466.466, 0212.703.368 si 0766.555.664 vor fi livrate in locatia dumneavoastra in maximum 24 ore, respectand intelegerile contractuale.

Transportul este gratuit, se efectueaza in cele mai bune conditii cu autoutilitare cu temperatura controlata, din parcul auto propiu.