valeriana

Valeriana

Valeriana este o planta ierboasa, mirositoare, cu tulpina inalta de pana la 2 m. Frunzele sunt adanc divizate, iar florile sunt mici, de culoare roz-liliachie si sunt grupate pe partea superioara a ramificatiilor tulpinii. Inca din antichitate, radacina acestei plante este folosita in tratarea insomniilor, starilor nervoase, tremuraturilor, durerilor de cap si a palpitatiilor

Radacina de valeriana contine ulei volatil, acid cafeic, acid clorogenic, substante terpenoide, sescviterpene, acid salicilic, glucide, flavonoizi, taninuri, rasini, cumarine si multe altele. Plantele de valeriana au in compozitie foarte multe substante active: ulei volatil, acid izovalerianic, acid cafeic, rasini si glucide. Aceste ingrediente actioneaza asupra organismului si calmeaza spasmele, insomnia, sau starile de agitatie.

PRECOMANDA

Formular precomanda

Comenzile transmise pe e-mail la office@fru-leg.ro sau telefonic: 0766.466.466, 0212.703.368 si 0766.555.664 vor fi livrate in locatia dumneavoastra in maximum 24 ore, respectand intelegerile contractuale.

Transportul este gratuit, se efectueaza in cele mai bune conditii cu autoutilitare cu temperatura controlata, din parcul auto propiu.