salata-lollo-bionda

Salata lollo bionda

Aceasta salata este omologul verde a soiului Lollo rossa, un soi carnos, decorativ, care creste compact. Frunzele au culoare verde deschis, foarte fine si crocante. Capatana are greutatea cuprinsa intre 250-400 de grame si nu emite tija florala.Salata contine numeroase saruri minerale, cum ar fi cele de iod, calciu, magneziu, potasiu, fosfor, cupru, arsenic si zinc, toate cu roluri importante in procesele metabolice. Frunzele proaspete sunt o sursa excelenta de vitamina A si beta-caroten (care se transforma in vitamina A in corpul uman); acesti compusi au proprietati anti-oxidante. Folatii, vitamina C, complexul de vitamine B si vitamina K sunt de asemenea prezenti in frunzele de salata.

PRECOMANDA

Formular precomanda

Comenzile transmise pe e-mail la office@fru-leg.ro sau telefonic: 0766.466.466, 0212.703.368 si 0766.555.664 vor fi livrate in locatia dumneavoastra in maximum 24 ore, respectand intelegerile contractuale.

Transportul este gratuit, se efectueaza in cele mai bune conditii cu autoutilitare cu temperatura controlata, din parcul auto propiu.