broccoli

Broccoli

Broccoli se afla in top 10 al celor mai bune alimente din lume. Profilul nutritional al acestei plante este cu adevarat impresionant: contine fibre solubile si insolubile in cantitati mari, vitamina C in cantitati uriase si ignorata vitamina K, extrem de necesara pentru o buna circulatie sanguina. Vitamina K se gaseste in extrem de putine alimente.Spre exemplu, aceasta doza administrata zilnic in cazul unei raceli, ii scurteaza tipul de manifestare. O alta caracteristica a acestor plante este compozitia bogata in fitonutrienti, substante care diminueaza semnificativ riscul de diabet, de boli cardiovasculare si de cancer, adica exact bolile civilizatiei moderne.

PRECOMANDA

Formular precomanda

Comenzile transmise pe e-mail la office@fru-leg.ro sau telefonic: 0766.466.466, 0212.703.368 si 0766.555.664 vor fi livrate in locatia dumneavoastra in maximum 24 ore, respectand intelegerile contractuale.

Transportul este gratuit, se efectueaza in cele mai bune conditii cu autoutilitare cu temperatura controlata, din parcul auto propiu.