Cartofi dulci

Cartofi dulci

Cartoful dulce (Ipomoea batatas) provine din America Centrala. Mai putin cunoscut si folosit in Romania, in favoarea traditionalului cartof, el are o multime de calitati si proprietati, care il recomanda drept un aliment foarte sanatos. Cartoful dulce are miezul galben inchis sau portocaliu (in majoritatea cazurilor), forma sa fiind ceva mai mare decat a cartofului clasic, unele specii avand chiar o forma lunguiata.Pe langa amidonul pe care il contin, cartofii dulci sunt bogati in carbohidrati complecsi, fibra dietetica, betacaroten (un nutrient echivalent vitaminei A), vitamina C si vitamina B6. Vitamina A (sub forma de betacaroten) este vedeta incontestabila a cartofului dulce - 100 de grame asigura de trei ori necesarul zilnic al organismului pentru aceasta vitamina.

PRECOMANDA

Formular precomanda

Comenzile transmise pe e-mail la office@fru-leg.ro sau telefonic: 0766.466.466, 0212.703.368 si 0766.555.664 vor fi livrate in locatia dumneavoastra in maximum 24 ore, respectand intelegerile contractuale.

Transportul este gratuit, se efectueaza in cele mai bune conditii cu autoutilitare cu temperatura controlata, din parcul auto propiu.