ardei iute

Ardei iute

Desi majoritatea oamenilor ii folosesc in mancare, ardeiul iute are nenumarate intrebuintari in domeniul sanatatii, datorita ingredientelor speciale din compozitie, in special a capsaicinei, despre care s-a dovedit ca poate preveni anumite forme de cancer, dureri articulare, infarct, accident vascular cerebral si multe alte afectiuni.Consumul de ardei iute declanseaza o senzatie de caldura in tot corpul, care rezulta in urma arderii caloriilor (aproximativ 200 calorii zilnic).Ardeiul iute de culoare rosu aprins are un continut ridicat de betacaroten sau provitamina A. Doua lingurite de ardei iute pisat furnizeaza 47% din valoarea zilnica de vitamina A, cu rol important in lupta contra infectiei si esentiala pentru sanatatea tesuturilor epiteliale.

PRECOMANDA

Formular precomanda

Comenzile transmise pe e-mail la office@fru-leg.ro sau telefonic: 0766.466.466, 0212.703.368 si 0766.555.664 vor fi livrate in locatia dumneavoastra in maximum 24 ore, respectand intelegerile contractuale.

Transportul este gratuit, se efectueaza in cele mai bune conditii cu autoutilitare cu temperatura controlata, din parcul auto propiu.