salata china

Salata china

Varza chinezeasca este mai putin cultivata la noi, desi este o leguma putin pretentioasa fata de caldura, este o leguma de sezon rece, se gaseste comercializata in toate supermarketurile, face parte din aceeasi familie fiind ruda apropiata cu - varza alba, varza rosie, varza de frunze, conopida, broccoli, varza de Bruxelles, varza creata, gulia.

Varza chinezeasca contine acid folic, care joaca un rol in sinteza ADN-ului, evitandu-se astfel formarea celulelor canceroase de la mutatii ADN. Vitamina C, vitamina A si beta-caroten sunt antioxidanti puternici care ajuta la protejarea celulelor impotriva daunelor provocate de radicalii liberi. Minerale precum fier, fosfor, calciu, magneziu, zinc si vitamina K prezenti in varza chinezeasca, contribuie la construirea si mentinerea structurii osoase si a rezistentei.

PRECOMANDA

Formular precomanda

Comenzile transmise pe e-mail la office@fru-leg.ro sau telefonic: 0766.466.466, 0212.703.368 si 0766.555.664 vor fi livrate in locatia dumneavoastra in maximum 24 ore, respectand intelegerile contractuale.

Transportul este gratuit, se efectueaza in cele mai bune conditii cu autoutilitare cu temperatura controlata, din parcul auto propiu.