dovlecei

Dovlecel

Dovleceii sunt plante anuale, din familia bostanoaselor. Acesta este considerat o leguma foarte folositoare, deoarece se asimileaza foarte usor in organism, are efecte benefice asupra pielii si sistemului gastrointestinal. Semintele de dovlecel sint utilizate in cosmetologie in calitate de ingredient principal in producerea cremelor.

Continutul crescut de vitamine si minerale din dovlecei, precum si cel de fibre, promoveaza o scadere in greutate sanatoasa, fara ca senzatia de foame sa isi faca simtita prezenta prea curand.Bun pentru mentinerea sanatatii in general, dovlecelul este o sursa buna de mangan, zinc, potasiu, cupru, fosfor, calciu, folati, vitaminele A, C, B1, B6, B12. De asemenea, in dovlecel gasesti cam toate grupele de substante nutritive, inclusiv carbohidrati, aminoacizi si sodiu, elemente vitale in mentinerea sanatatii fizice si mentale.

PRECOMANDA

Formular precomanda

Comenzile transmise pe e-mail la office@fru-leg.ro sau telefonic: 0766.466.466, 0212.703.368 si 0766.555.664 vor fi livrate in locatia dumneavoastra in maximum 24 ore, respectand intelegerile contractuale.

Transportul este gratuit, se efectueaza in cele mai bune conditii cu autoutilitare cu temperatura controlata, din parcul auto propiu.