castraveti fabio

Castraveti fabio

Originar din partea de nord a Indiei, castravetele este un aliment slab caloric, dar cu numeroase valori nutritionale si cu un continut mare de apa. Pe langa gustul placut si racoritor, castravetele prezinta si numeroase beneficii asupra sanatatii. Cel mai cunoscut aspect este faptul ca acesta ajuta la hidratarea organismului, continand aproximativ 95% apa, facandu-i totodata o sursa importanta de apa pentru organism, pentru hidratare, in special in timpul verii. Compusii anti-inflamatori din castravete ajuta la eliminarea toxinelor din organism, care afecteaza functiile organelor si sistemelor.De asemenea, castravetele ar putea avea efect cardioprotextor. Au fost asociati cu reglarea nivelului de proteina C-reactiva, cu reducerea colesterolului LDL si reglarea presiunii sangvine. Pe langa toate aceste beneficii, castravetele contine si minerale esentiale precum potasiu si magneziu.

PRECOMANDA

Formular precomanda

Comenzile transmise pe e-mail la office@fru-leg.ro sau telefonic: 0766.466.466, 0212.703.368 si 0766.555.664 vor fi livrate in locatia dumneavoastra in maximum 24 ore, respectand intelegerile contractuale.

Transportul este gratuit, se efectueaza in cele mai bune conditii cu autoutilitare cu temperatura controlata, din parcul auto propiu.