ceapa rosie

Ceapa rosie

Ceapa este una dintre cele mai populare legume din intreaga lume. Prin copmaratie cu ceapa alba, ceapa rosie este mai dulce, mai putin usturatoare si, mai important, contine de doua ori mai multi antioxidanti, fapt ce o transforma intr-o componenta importanta in lupta pentru o sanatate de fier.

Gustul pe care il are este dat de sulfide, care odata ingerate, produc la randul lor, in organism, cisteine, niste substante cu rol important in slabire si detoxifiere. Cercetari recente arata ca acesti compusi de sulf au au o mare capacitate de a fluidifica sangele, prevenind formarea trombilor si, in plus, reduc nivelul colesterolului rau si a trigliceridelor.De asemenea, o portie buna de ceapa rosie, adaugata zilnic in meniu, este mult mai eficienta pentru santate decat orice supliment alimentar pe baza de antioxidanti. Asta deoarece organismul recunoaste mai usor nutrientii atunci cand provind din surse naturale decat atunci cand vorbim despre produsi de sinteza.

PRECOMANDA

Formular precomanda

Comenzile transmise pe e-mail la office@fru-leg.ro sau telefonic: 0766.466.466, 0212.703.368 si 0766.555.664 vor fi livrate in locatia dumneavoastra in maximum 24 ore, respectand intelegerile contractuale.

Transportul este gratuit, se efectueaza in cele mai bune conditii cu autoutilitare cu temperatura controlata, din parcul auto propiu.