gulii

Gulii

Gulia este indeosebi apreciata si pentru continutul sau ridicat de vitamina C, ea continand chiar mai multa vitamina C decat portocala. Stim cu totii ca vitamina C este un puternic antioxidant, ce ajuta la mentinerea tineretii pielii, dar si la mentinerea sanatatii gingiilor si a dintilor. Totodata, vitamina C contribuie la intarirea sistemului imunitar, ajutand corpul sa lupte impotriva infectiilor si a bolilor. 100 g de gulie furnizeaza aproximativ 62 mg de vitamina C.

100 de grame de gulie contin doar 27 de calorii, o cantitate nesemnificativa de grasimi si colesterol. Asadar, gulia contribuie la reducerea colesterolului rau din sange, favorizand sanatatea sistemului cardiocirculator.Faptul ca are un continut scazut de colesterol o face sa fie excelenta si pentru sanatatea inimii. Gulia contine nutrienti esentiali care ajuta la reglarea tensiunii arteriale fara a cauza vreun rau organismului.

PRECOMANDA

Formular precomanda

Comenzile transmise pe e-mail la office@fru-leg.ro sau telefonic: 0766.466.466, 0212.703.368 si 0766.555.664 vor fi livrate in locatia dumneavoastra in maximum 24 ore, respectand intelegerile contractuale.

Transportul este gratuit, se efectueaza in cele mai bune conditii cu autoutilitare cu temperatura controlata, din parcul auto propiu.