Mere granny

Mere granny

Soiul de mere Granny Smith e recunoscut pentru calitatile antioxidante si pentru concentratia sporita de fenoli, mai mare ca a oricarui alt soi de mere. Fructele sunt mari, sferice, cu pielita groasa, de culoare verde-vibrant, cu puncte albe subcutanate. Pulpa este alb-verzuie, crocanta, acidulata.Merele verzi ajuta la restabilirea echilibrului metabolic. Sunt bogate in fibre si datorita continutului de polifenoli, lupta impotriva obezitatii si te ajuta sa-ti controlezi greutatea corporala. Există multe motive pentru care ar trebui sa se includa merele in dieta zilnica. Un mar verde pe zi este esental pentru sanatate.Marul verde aduce numeroase beneficii organismului uman. Acesta scade tensiunea arteriala datorita continutului de potasiu, ajuta la prevenirea anumitor tipuri de cancer, previn diabetul datorita fitochimicalelor pe care le contin si reduc nivelul de colesterol.

PRECOMANDA

Formular precomanda

Comenzile transmise pe e-mail la office@fru-leg.ro sau telefonic: 0766.466.466, 0212.703.368 si 0766.555.664 vor fi livrate in locatia dumneavoastra in maximum 24 ore, respectand intelegerile contractuale.

Transportul este gratuit, se efectueaza in cele mai bune conditii cu autoutilitare cu temperatura controlata, din parcul auto propiu.