strugurii albi

Struguri albi

Strugurii de masa sunt printre cele mai populare si consumate fructe in dietele mediteraneene. Virtutile lor culinare si terapeutice sunt cunoscute inca din antichitate, iar in secolul al XIX-lea au devenit celebre curele cu struguri, recomandate pentru tratarea gutei, a indigestiei si a arsurilor gastro-intestinale.

Calitatile terapeutice ale strugurilor sunt sustinute si de descoperirile unor oameni de stiinta amerciani si spanioli care au evidentiat faptul ca strugurii contin substante capabile sa previna dezvoltarea tumorilor maligne.Strugurii contin 80% apa, alaturi de fibre, carbohidrati (glucoza si fructoza), vitamine (C, A, B6, B1, B2, E), dar si minerale (potasiu, calciu, magneziu, fosfor, fier, sodiu). De asemenea, contin acid folic, flavonoide, taninuri si in special antioxidanti.

PRECOMANDA

Formular precomanda

Comenzile transmise pe e-mail la office@fru-leg.ro sau telefonic: 0766.466.466, 0212.703.368 si 0766.555.664 vor fi livrate in locatia dumneavoastra in maximum 24 ore, respectand intelegerile contractuale.

Transportul este gratuit, se efectueaza in cele mai bune conditii cu autoutilitare cu temperatura controlata, din parcul auto propiu.