Mere Idared

Mere Idared

Continutul caloric al unui mar depinde de marimea si greutatea acestuia. In general, un mar mediu - cu un diametru aproximativ de 6 cm - are 80 de calorii. Merele idared nu au grasimi si nici colesterol. Un mar de marime medie contine 22 g de carbohidrati, in care sunt incluse 16 g de zahar si 5 g de fibre dietetice.Merele sunt bogate in compusi fitochimici cu numeroase efecte benefice asupra sanatatii: quercitina cu rol anti-inflamator, anti-viral si anti-cancerigen, catechine cu rol antioxidant ce imbunatatesc functiile musculare, acid clorogenic ce reduce glicemia etc. Merele contin o varietate de elemente nutritive, vitamina C, vitamina K, vitamina B6, potasiu benefic pentru sanatatea sistemului cardiovascular, magneziu si o cantitate crescuta de fibre.

PRECOMANDA

Formular precomanda

Comenzile transmise pe e-mail la office@fru-leg.ro sau telefonic: 0766.466.466, 0212.703.368 si 0766.555.664 vor fi livrate in locatia dumneavoastra in maximum 24 ore, respectand intelegerile contractuale.

Transportul este gratuit, se efectueaza in cele mai bune conditii cu autoutilitare cu temperatura controlata, din parcul auto propiu.