pere

Pere

Cunoscute ca fiind printre primele fructe cultivate, perele si-au facut treptat aparitia in numeroase tari de pe glob. Aceste fructe dulci fac parte din familia rozaceelor şi există peste 5.000 de varietăţi de pere, împărţite în două mari categorii: pere europene şi pere asiatice. Dincolo de coaja lor aurie, perele conţin un intreg depozit de vitamine si saruri minerale benefice organismului si sistemului imunitar.Aromate si zemoase, perele au o multime de beneficii pentru sanatate. Crude, in compoturi sau prajituri, perele sunt indicate si persoanelor cu diabet pentru ca au un indice glicemic scazut. Trateaza inflamatiile, artrita si guta. Cunoscute ca fructe hipoalergenice, perele nu sunt de natura sa cauzeze reactii alergice. Ele pot fi utile în tratarea inflamatiei mucoaselor, in tulburarile cronice, artrita si guta.

PRECOMANDA

Formular precomanda

Comenzile transmise pe e-mail la office@fru-leg.ro sau telefonic: 0766.466.466, 0212.703.368 si 0766.555.664 vor fi livrate in locatia dumneavoastra in maximum 24 ore, respectand intelegerile contractuale.

Transportul este gratuit, se efectueaza in cele mai bune conditii cu autoutilitare cu temperatura controlata, din parcul auto propiu.