Strugurii negri

Struguri negri

Strugurii negri au un continut mai ridicat de antioxidanti spre deosebire de celelalte soiuri de struguri. Este recomandat sa consumi zilnic o cana cu boabe de struguri negri alaturi de o dieta echilibrata si diversificata pentru a beneficia de efectele protectoare.

Strugurii negri sunt bogati in antocianini. Acestia sunt colorantii naturali care confera acea nuanta inchisa cojii. Practic, cu cat coaja este mai inchisa la culoare cu atat va avea un continut mai ridicat de antocianini. Aceste substante sunt deosebit de importante pentru sanatate, deoarece protejeaza celulele corpului de efectele nocive ale radicalilor liberi, produsi in urma procesului de digestie a alimentelor consumate.

PRECOMANDA

Formular precomanda

Comenzile transmise pe e-mail la office@fru-leg.ro sau telefonic: 0766.466.466, 0212.703.368 si 0766.555.664 vor fi livrate in locatia dumneavoastra in maximum 24 ore, respectand intelegerile contractuale.

Transportul este gratuit, se efectueaza in cele mai bune conditii cu autoutilitare cu temperatura controlata, din parcul auto propiu.