Lamai

Elementele nutritive din compoziția lamaii sunt vitamina C, vitamina B, calciu, fier, fosfor, potasiu, magneziu si zinc, proteine si carbohidrati. Lamaia contine flavonoide, substante cu proprietați antioxidante si anticancerigene.Lamaia aduce numeroase beneficii organismului ajutand in tratamentul sau reducand riscul aparitiei unor boli ca diabetul, infectii ale gatului sau tulburari respiratorii, hipertensiune arteriale, indigestie, probleme dentare, febra, hemoragii interne, reumatism, arsuri, exces de greutate.La capitolul vitamine, o lamaie asigura 28% din necesarul zilnic de vitamina C si aproape 5% din necesarul de vitamina A. Desi nu contine cantitati foarte mari de vitamine din grupul B, o lamaie aduce 10% din necesarul de vitamine din acest grup. Lamaia nu contine vitamina E, D si nici vitamina K.

PRECOMANDA

Formular precomanda

Comenzile transmise pe e-mail la office@fru-leg.ro sau telefonic: 0766.466.466, 0212.703.368 si 0766.555.664 vor fi livrate in locatia dumneavoastra in maximum 24 ore, respectand intelegerile contractuale.

Transportul este gratuit, se efectueaza in cele mai bune conditii cu autoutilitare cu temperatura controlata, din parcul auto propiu.