mure

Mure

Murele ne cuceresc prin aroma lor intensa si gustul dulce-acrisor, dar important este ca sunt bogate in cel mai puternic antioxidant: resveratrolul, acesta fiind totodata si un pigment ce confera culoarea movalie murelor.Murele inmagazineaza o cantitate mare de vitamine, minerale si acizi organici, necesari pentru buna funcţionare a organismului. De fapt, murele se numara printre fructele care contin cea mai mare cantitate de antioxidanti, ce ajuta la prevenirea mai multor tipuri de cancer, curatand organismul de substante nocive. Specialistii subliniaza insa ca pentru a putea beneficia de aceste proprietati ale fructelor este necesar ca ele sa fie consumate in stare proaspata. Si cele congelate isi pastreaza proprietatile, insa intr-o masura mai mica.

PRECOMANDA

Formular precomanda

Comenzile transmise pe e-mail la office@fru-leg.ro sau telefonic: 0766.466.466, 0212.703.368 si 0766.555.664 vor fi livrate in locatia dumneavoastra in maximum 24 ore, respectand intelegerile contractuale.

Transportul este gratuit, se efectueaza in cele mai bune conditii cu autoutilitare cu temperatura controlata, din parcul auto propiu.