piersici

Piersici

Piersicile sunt excelente pentru hidratare intrucat contin aproximativ 87% apa. De asemenea, beneficiile consumului de piersici sunt si in ceea priveste lupta cu kilogramele în plus. 100 de grame de piersici au in jur de 43 de calorii, in timp ce aceeasi cantitate de struguri are aproape dublu. Aceeasi cantitate de piersici are 0,7 grame de proteine, 11 grame de carbohidraţi, 5 grame de calciu, 2 grame de fibre, 12 miligrame de fosfor, care ajuta la mentinerea sanatatii celulelor nervoase, 197 miligrame de potasiu sau 6,6 miligrame de vitamina C.

Printre altele, beneficiile consumului de piersici sunt si in ceea ce priveşte combaterea anemiei sau a hipertensiunii arteriale. De asemenea, nutriţionistii mai spun ca piersicile sunt de ajutor si in cazul gastritei, a inflamatiilor rinichilor, bronsite sau astm. Exista studii care arata ca piersicile aduc un aport important si de vitamina A, care ajuta organismul sa tina departe formarea celulelor maligne in organe si glande cu tesut epitelial.

PRECOMANDA

Formular precomanda

Comenzile transmise pe e-mail la office@fru-leg.ro sau telefonic: 0766.466.466, 0212.703.368 si 0766.555.664 vor fi livrate in locatia dumneavoastra in maximum 24 ore, respectand intelegerile contractuale.

Transportul este gratuit, se efectueaza in cele mai bune conditii cu autoutilitare cu temperatura controlata, din parcul auto propiu.