pepene rosu

Pepene verde

Pepenele este un agent hidratant excelent pentru organism (conține pana la 92% apa) si are foarte foarte putine grasimi. Daca-l introduci in dieta zilnica vei beneficia de foarte multe avantaje, de la imbunatatirea activitatii cardiovasculare pana la intarirea sistemului imunitar.Pepenele, alaturi de alte fructe si legume proaspete, are un rol esential in reducerea aciditatii corpului, avand un efect alcalin si reducand astfel riscul de a dezvolta afectiuni cauzate de o dieta cu nivel de aciditate ridicat (in special cea bazata pe carne, oua si produse lactate).

Fiecare 100 de grame din acest fruct contine 30 de calorii, 1 gram de fibre, 10 grame de zahar, 1 gram de proteine, vitamina A, C, E, D, niacina, tiamina, vitamina B6, B12, acid pantotenic si numeroase minerale precum fierul, calciul, magneziul, manganul, potasiul, fosforul, zincul, seleniul etc.

PRECOMANDA

Formular precomanda

Comenzile transmise pe e-mail la office@fru-leg.ro sau telefonic: 0766.466.466, 0212.703.368 si 0766.555.664 vor fi livrate in locatia dumneavoastra in maximum 24 ore, respectand intelegerile contractuale.

Transportul este gratuit, se efectueaza in cele mai bune conditii cu autoutilitare cu temperatura controlata, din parcul auto propiu.