nectarine

Nectarine

Nectarinele fac parte din aceeasi familie cu piersicile si prunele si cresc in zone cu clima calda. Aceste fructe sunt extrem de bogate in nutrienti, dar totodata sarace din punct de vedere caloric. 100 de grame de nectarine contin 44 de grame de calorii asa ca aceste fructe sunt ideale in curele de slabire.O nectarina este fructul perfect intr-o zi caniculara. Si asta pentru ca are un continut de aproape 90% apa si este o sursa de vitamine si minerale importante, cu efect revigorant si de stimulare a imunitatii: vitamina C, vitamina A, complexul B, dar si potasiu, fosfor si calciu.

Reprezinta o sursa pretioasa de betacaroten, un antioxidant care este sintetizat in organism in vitamina A. Vara, mai ales, betacarotenul este foarte important, deoarece ajuta la refacerea pielii expuse la soare ai prelungeşte durata bronzului. Betacarotenul are rol de protectie a epidermei impotriva radiatiilor solare si a cancerului. Datorita continutului ridicat de vitamina C sunt recomandate persoanelor care sufera de bronsita cronica sau de astm.

PRECOMANDA

Formular precomanda

Comenzile transmise pe e-mail la office@fru-leg.ro sau telefonic: 0766.466.466, 0212.703.368 si 0766.555.664 vor fi livrate in locatia dumneavoastra in maximum 24 ore, respectand intelegerile contractuale.

Transportul este gratuit, se efectueaza in cele mai bune conditii cu autoutilitare cu temperatura controlata, din parcul auto propiu.