Lime

Lime

Fructele de lime fac parte din categoria citricelor consumate la scara larga peste tot in lume, fiind totodata si cele mai mici "reprezentante" ale familiei citricelor. Chiar daca lamaia este mult mai populara, in special in tara noastra, fructele de lime contin o cantitate mult mai mare de vitamina C decat ea, precum si multe alte substante cu beneficii nebanuite pentru sanatate.Cea mai importanta si mai abundenta substanta nutritiva prezenta in lime este vitamina C, aproximativ 48% din fruct. Ca si lamaia, contine vitamina B6, potasiu, acid folic. Printre mineralele din compoziție, prezente in cantitati mai mici, se numara calciul, fierul, fosforul si cuprul.

PRECOMANDA

Formular precomanda

Comenzile transmise pe e-mail la office@fru-leg.ro sau telefonic: 0766.466.466, 0212.703.368 si 0766.555.664 vor fi livrate in locatia dumneavoastra in maximum 24 ore, respectand intelegerile contractuale.

Transportul este gratuit, se efectueaza in cele mai bune conditii cu autoutilitare cu temperatura controlata, din parcul auto propiu.