Mandarine

Mandarine

Patria acestor fructe este sud-estul Asiei. In pulpa fructului se gasesc pectina, vitaminele B1, B2, A, C, D, P, K. Aici se mai gasesc glicozide, saruri minerale si uleiuri esentiale. Datorita acestei compozitii mandarinele actioneaza benefic asupra sistemului nervos si participa la formarea oaselor, imbunatatirea vederii, are actiune revitalizanta asupra pielii si confera elasticitate vaselor sangvine.Mandarinele contin o cantitate mare de beta-caroten, precursorul vitaminei A, de aceea si au culoarea portocalie (ca morcovul). Contin deasemenea si multe alte vitamine, ca vitamina C, complexul vitaminic B, vitamina E, vitamina K etc., dar si minerale: calciu, fosfor, fier etc. Mandarinele mai contin si fibre, dar si proteine, fiind astfel deosebit de utile in digestie.

PRECOMANDA

Formular precomanda

Comenzile transmise pe e-mail la office@fru-leg.ro sau telefonic: 0766.466.466, 0212.703.368 si 0766.555.664 vor fi livrate in locatia dumneavoastra in maximum 24 ore, respectand intelegerile contractuale.

Transportul este gratuit, se efectueaza in cele mai bune conditii cu autoutilitare cu temperatura controlata, din parcul auto propiu.