afine

Afine

Cu un continut important de antioxidanti, afinele sunt fructe ce nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia zilnica, indiferent ca sunt consumate proaspete, congelate, sau sub forma de ceai. Afinele sunt printre cele mai sanatoase fructe datorită continutului ridicat de vitamine, minerale si antioxidanti. Acestea ajuta la prevenirea si tratarea infectiilor si lupta impotriva daunelor cauzate de radicalii liberi.

Afinele sunt foarte bogate in antioxidanti numiti antocianina, vitamina C, vitamine din complexul B, vitamina E, vitamina A, cupru (care intareste imunitatea si are rol antibacterian), seleniu, zinc, fier (promoveaza imunitatea prin cresterea hemoglobinei si a concentratiei de oxigen din sange) si stimuleaza astfel, sistemul imunitar si previne aparitia infectiilor.

PRECOMANDA

Formular precomanda

Comenzile transmise pe e-mail la office@fru-leg.ro sau telefonic: 0766.466.466, 0212.703.368 si 0766.555.664 vor fi livrate in locatia dumneavoastra in maximum 24 ore, respectand intelegerile contractuale.

Transportul este gratuit, se efectueaza in cele mai bune conditii cu autoutilitare cu temperatura controlata, din parcul auto propiu.