Mere golden

Pe langa faptul ca îmbina excelent gustul dulce cu cel acrisor, merele golden au numeroase beneficii incredibile pentru sanatate. Cel mai bine este ca marul golden sa fie consumat cu tot cu coaja. Numai asa se poate beneficia de continutul bogat de fibre al acestor fructe. Acesti nutrienti contribuie la sanatatea organismului si la reglarea tranzitului intestinal.Merele sunt bogate in fier, un mineral foarte important pentru organism. Printre altele, acesta creste nivelul de oxigen din sange, tine sub control anemia si este foarte benefic pentru sanatatea femeilor. Acest fruct este bogat, de asemenea, si in minerale precum: zinc, cupru, mangan si potasiu.

PRECOMANDA

Formular precomanda

Comenzile transmise pe e-mail la office@fru-leg.ro sau telefonic: 0766.466.466, 0212.703.368 si 0766.555.664 vor fi livrate in locatia dumneavoastra in maximum 24 ore, respectand intelegerile contractuale.

Transportul este gratuit, se efectueaza in cele mai bune conditii cu autoutilitare cu temperatura controlata, din parcul auto propiu.