Ananas

Ananasul este o planta tropicala originara din America, toleranta la seceta, care creste pana la 5-8 metri in inaltime. Planta produce mai multe fructe lungi, ovale in fiecare sezon, din martie pana in iunie.

Fructul de ananas, asa cum il stim, este, de fapt, o combinatie (o aglutinare) de fructe produse de mai multe flori alaturate. Pulpa sa este suculenta si carnoasa, cu tulpina care serveşte ca un miez fibros de sprijin. Exteriorul este dur, cu mici solzisori ce pot fi de culoare verde inchis, galben, portocaliu-galben sau rosu atunci cand fructul este foarte copt. Pulpa poate varia ca si culoare de la alb-crem la galben si are un amestec de gust dulce si o aroma bogata.

PRECOMANDA

Formular precomanda

Comenzile transmise pe e-mail la office@fru-leg.ro sau telefonic: 0766.466.466, 0212.703.368 si 0766.555.664 vor fi livrate in locatia dumneavoastra in maximum 24 ore, respectand intelegerile contractuale.

Transportul este gratuit, se efectueaza in cele mai bune conditii cu autoutilitare cu temperatura controlata, din parcul auto propiu.