Chives

Chives

Chives este un aliment sarac in calorii, insa bogat in vitamine, minerale si antioxidanti. Alicina continuta de plantele din familia cepei este cunoscuta pentru proprietatile antibacteriene, ceea ce face din chives un bun dezinfectant si fungicid. Chives poate relaxa stomacul in caz de indigestie si ajuta in prevenirea bolilor cardiace.Doar o lingura de chives tocat asigura 3% din doza zilnica recomandata de vitamina A si Vitamina C. Contine, in cantitati mai mici, vitamina K, folati, calciu, magneziu, fosfor, potasiu si colina, o vitamina care intervine in degradarea acizilor grasi si a glucozei, cu efecte benefice pentru somn, memorie si dezvolatrea muschilor.

PRECOMANDA

Formular precomanda

Comenzile transmise pe e-mail la office@fru-leg.ro sau telefonic: 0766.466.466, 0212.703.368 si 0766.555.664 vor fi livrate in locatia dumneavoastra in maximum 24 ore, respectand intelegerile contractuale.

Transportul este gratuit, se efectueaza in cele mai bune conditii cu autoutilitare cu temperatura controlata, din parcul auto propiu.