gogosari

Gogosari

Gogosarul este un soi de ardei gras (Capsicum annuum). Constituie o varietate mai putin raspandita in lume, dar frecvent intrebuintata in bucataria romaneasca, nutritionistii considerandu-ne pe noi, romanii, norocosi pentru ca in tara noastra se cultiva gogosari.Gogosarul are avantajul de a fi foarte carnos si zemos, avand o coaja subtire si multa pulpa. Este mai hranitor si mai plin de nutrienti decat ardeiul.El este bogat nutritiv, oferind organismului cantitati semnificative de vitamina C, de vitamina A, de vitamina B6, de betacaroten, de vitamina K, de fosfor, de calciu, de tiamina, de acid folic, de magneziu, de cupru si fiind o sursa foarte buna de fibre, potrivit site-ului nutritiondata.self.com. Detine o cantitate scazuta de calorii.

PRECOMANDA

Formular precomanda

Comenzile transmise pe e-mail la office@fru-leg.ro sau telefonic: 0766.466.466, 0212.703.368 si 0766.555.664 vor fi livrate in locatia dumneavoastra in maximum 24 ore, respectand intelegerile contractuale.

Transportul este gratuit, se efectueaza in cele mai bune conditii cu autoutilitare cu temperatura controlata, din parcul auto propiu.