castraveti murati

Castraveti murati

Numeroase studii arata ca printre beneficiile castravetilor murati pentru sanatate ar trebui spus ca au un continut important de antioxidanti.Nutritionistii spun ca, printre altele, castravetii murati sunt o sursa foarte buna de fibre naturale si ajuta la digestie. De asemenea, pe lista de beneficii ale castravetilor murati mai trebuie trecut si faptul ca reusesc sa tina sub control flora intestinala si tin departe numeroase boli care tin de diestie. La fel ca si cei cruzi, castravetii murati contin foarte putine calorii si te ajuta in curele de slabire. Printre altele, castravetii murati contin minerale, fier, calciu sau magneziu si sunt o sursa buna de vitamina C. Sunt indiati si in cazul unor raceli si infectii respiratorii.

PRECOMANDA

Formular precomanda

Comenzile transmise pe e-mail la office@fru-leg.ro sau telefonic: 0766.466.466, 0212.703.368 si 0766.555.664 vor fi livrate in locatia dumneavoastra in maximum 24 ore, respectand intelegerile contractuale.

Transportul este gratuit, se efectueaza in cele mai bune conditii cu autoutilitare cu temperatura controlata, din parcul auto propiu.